ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ESTRELLA WORLD STREET FOOD App ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Σας καλωσορίζουμε στην εφαρμογή Estrella World Street Food App, σκοπός της οποίας είναι η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης κάθε φορά που πραγματοποιείτε συναλλαγές στο δίκτυο των καταστημάτων της επιχείρησης Estrella, όπως, ενδεικτικά, με τη συμμετοχή σας σε δραστηριότητες που αφορούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησης Estrella, την παρουσία σας και χρήση των κοινωνικών δικτύων κά.

Οι ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΟΡΟΙ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Estrella World Street Food App ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΡΗΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

Ολοκληρώνοντας την εγγραφή σας και επιλέγοντας το εικονίδιο «Αποδέχομαι τους όρους» αυτομάτως:

i) ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΕ την Εφαρμογή Estrella World Street Food App, εφεξής καλούμενη η «Εφαρμογή», στο κινητό σας τηλέφωνο και οποιαδήποτε άλλο πληροφοριακό σύστημα είναι συμβατό μ΄αυτή.

ii)ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ και ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ρητά και ανεπιφύλακτα με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, εφεξής καλούμενοι συλλογικά οι «Όροι».

Η χρήση της εφαρμογής προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης της εφαρμογής και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της εταιρίας με την επωνυμία «ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ» (εφεξής «Estrella»).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στην εφαρμογή έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό πρόσωπο.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ

Για να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή μπορείτε:

i) Να δημιουργήσετε λογαριασμό δίνοντας το e-mail σας και εισάγοντας κωδικό της δικής σας επιλογής.

Η Εφαρμογή Estrella World Street Food App θα σας ζητήσει τη συμπλήρωση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων-δεδομένων, ήτοι ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης και φύλο, στο Προφίλ της Εφαρμογής με τη δημιουργία του λογαριασμού σας για τους σκοπούς ταυτοποίησης και λειτουργίας της εφαρμογής.

ii) Να συνδεθείτε απευθείας μέσω του λογαριασμού που διατηρείτε στο Facebook

Περαιτέρω συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που εισάγετε θα είναι απολύτως αληθείς, ακριβείς και πλήρεις και συμφωνείτε να ενημερώνετε αμελλητί τα στοιχεία στο Προφίλ της Εφαρμογής προκειμένου να τα διατηρείτε ακριβή και πλήρη.

Τόσο για τον λογαριασμό Εφαρμογής όσο και για τον κωδικό πρόσβασης φέρετε αποκλειστική ευθύνη για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας και ασφάλειας καθώς και για όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην Εφαρμογή.

Στην περίπτωση της σύνδεσής σας μέσω του προφίλ σας στο Facebook εφαρμόζονται αντίστοιχα οι Πολιτικές Απορρήτου και Προστασίας των Δεδομένων που ορίζονται σε αυτό.

Συμφωνείτε δε να ειδοποιήσετε άμεσα την Εταιρεία Estrella για οποιαδήποτε παραβίαση της ασφάλειας του Λογαριασμού σας (π.χ. σε περίπτωση απώλειας, κλοπής του κινητού σας τηλεφώνου ή σε περίπτωση κλοπής, μη εξουσιοδοτημένης αποκάλυψης ή χρήσης του κωδικού πρόσβασής σας) στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: info@estrella.gr. Αν ξεχάσατε τον κωδικό σας, παρακαλούμε ακολουθήστε τον αντίστοιχο σύνδεσμο (link) στη ιστοσελίδα σύνδεσης της Εφαρμογής.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

Για τη συγκέντρωση πόντων μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Εταιρείας Estrella και να κάνετε τις αγορές σας σε προϊόντα η αξία των οποίων αντιστοιχεί σε πόντους, όπως αναγράφεται συγκεκριμένα στην εφαρμογή. Αφού και μόνο προβείτε στην αγορά του/των συγκεκριμένων προϊόντων και παραλάβετε το αντίστοιχο έντυπο κουπόνι, μπορείτε να μεταβείτε στην Εφαρμογή για να σκανάρετε το κουπόνι και να παραλάβετε τους πόντους που δικαιούστε.

Το σκανάρισμα του κουπονιού θα πρέπει να γίνει μέσα στο χρόνο που αναγράφεται ρητά στο κουπόνι, εφόσον σε αυτό εμφαίνεται ημερομηνία και ώρα λήξης. Μετά την έλευση της αναγραφόμενης ημερομηνία λήξης (εφόσον υπάρχει), τα κουπόνια ακυρώνονται αυτόματα.

Τα κουπόνια είναι προσωπικά και απαγορεύεται η πώληση, η μεταπώληση ή η ανταλλαγή του κουπονιού. Σε καμία περίπτωση τα κουπόνια δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους, ούτε αντικαθίστανται με άλλα ή εξαργυρώνονται με χρηματικά ποσά ή ανταλάσσονται με οποιοδήποτε τρόπο, παρά μόνο προορίζονται για τη συγκεκριμένη χρήση που έχουν εκδοθεί.

Κάθε απόπειρα εξαργύρωσης κουπονιού, η οποία δε συνάδει με την παρούσα μπορεί να καθιστά το κουπόνι άκυρο κατά τη διακριτική ευχέρεια της Εταιρείας Estrella.

Κατά τη συμπλήρωση των απαραίτητων πόντων, δικαιούστε να ανταλλάξετε τους αντίστοιχους πόντους με δώρο, ανάλογα με την αντιστοιχία του δώρου σε πόντους. Εντός της Εφαρμογής, θα παραλάβετε ένα ηλεκτρονικό κουπόνι με το οποίο θα μπορείτε να παραλάβετε το δώρο σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της εταιρίας που χρησιμοποιούν την Εφαρμογή Estrella World Street Food App. Θα πρέπει να επιδείξετε το κουπόνι σε κάποιον από τους υπαλλήλους του εκάστοτε καταστήματος, προκειμένου να επιβεβαιώσει την εγκυρότητα του κουπονιού και να σας παραδώσει το δώρο σας.

Επιπλέον, μπορείτε να κερδίζετε bonus πόντους κάνοντας share τις ενέργειές σας εντός εφαρμογής στα κοινωνικά δίκτυα ή αξιοποιώντας bonus κουπόνια που μπορεί να εκδίδονται από την Εταιρεία Estrella, καθώς και να επωφελείστε από ειδικές προσφορές βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων.

Μπορείτε να διατηρείτε προσωπικό προφίλ εντός της εφαρμογής για να παρακολουθείτε την πρόοδο, τους πόντους και τα δώρα σας, καθώς και να ανατρέχετε σε κινήσεις του παρελθόντος. Επιπλέον, προσφέρονται πίνακες κατάταξης πόντων (leaderboards), ώστε να συγκρίνετε την πρόοδό σας με τους υπόλοιπους χρήστες της εφαρμογής .

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΡΗΣΤΩΝ

Κάθε χρήστης δεν επιτρέπεται να δημιουργήσει περισσότερους από έναν λογαριασμό Εφαρμογής. Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να δημιουργήσει λογαριασμό αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό του, Εξαιρούνται τα άτομα που συνδέονται με οποιασδήποτε μορφής εργασιακή σχέση με την Εταιρία Estrella (π.χ. μέτοχοι/εταίροι, υπαλληλικό προσωπικό, κ.α.).

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η εφαρμογή αναπτύσσεται και παρέχεται από την Estrella, η οποία ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο για τις υπηρεσίες που παρέχει μέσω της Εφαρμογής έναντι της Εταιρείας Estrella. Για την παράδοση των δώρων, την ύπαρξη τυχόν πραγματικών ή νομικών ελαττωμάτων την πλημμελή υποχρέωση εξαργύρωσης, την βλάβη ή ζημία αποκλειστική ευθύνη θα έχει η Εταιρεία Estrella που χρησιμοποιεί την Εφαρμογή Estrella World Street Food App για λογαριασμό της.

Η Εταιρεία Estrella δεν προβαίνει σε καμία άλλη υπόσχεση ή εγγύηση σχετικά με την Εφαρμογή, την οποία παρέχει «όπως έχει» και ιδίως δεν εγγυάται ότι:

(i) η χρήση της Εφαρμογής από εσάς θα είναι αδιάλειπτη ή χωρίς σφάλματα. Συμφωνείτε ότι κατά διαστήματα η Εταιρεία Estrella μπορεί να αποσύρει την Εφαρμογή για αόριστο χρονικό διάστημα, ή να ακυρώσει την Εφαρμογή ανά πάσα στιγμή, για τεχνικούς ή λειτουργικούς λόγους και, στο μέτρο του δυνατού, θα σας ενημερώσει σχετικά με όποιο τρόπο κρίνει ως πλέον κατάλληλο.

(ii) η Εφαρμογή θα είναι απαλλαγμένη από τυχόν απώλειες, φθορές, προσβολές, ιούς, παρεμβολές, παραβιάσεις (hacking), ή άλλη παράνομη εισβολή στην ασφάλεια, γεγονότα για τα οποία, ως γεγονότα ανωτέρας βίας, η Εταιρεία Estrella αποποιείται οποιασδήποτε σχετικής ευθύνης. Η Εταιρεία Estrella διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, να αναστέλλει ή να διακόπτει την Εφαρμογή (ή οποιοδήποτε τμήμα ή περιεχόμενο αυτής) ανά πάσα στιγμή, χωρίς καμία ευθύνη.

ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΥΛΙΚΟ

Είναι πιθανό λόγω «χάκινγκ» (hacking), κάνοντας χρήση της Εφαρμογής, να συναντήσετε υλικό το οποίο να θεωρήσετε προσβλητικό, αναξιοπρεπές ή ανάρμοστο, του οποίου το περιεχόμενο μπορεί να είναι χαρακτηρισμένο ή όχι ως έχον ακατάλληλο υλικό. Εντούτοις συμφωνείτε να χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή με δικό σας κίνδυνο και η Εταιρεία Estrella δεν φέρει ουδεμία ευθύνη απέναντί σας για οποιοδήποτε υλικό το οποίο μπορεί να κριθεί προσβλητικό, αναξιοπρεπές ή ανάρμοστο.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η Εταιρεία Estrella διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να συμπληρώνει μονομερώς, οποιαδήποτε στιγμή νέους ή πρόσθετους όρους ή προϋποθέσεις σχετικά με τη χρήση της Εφαρμογής. Τέτοιου είδους τροποποιήσεις, πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις θα έχουν άμεση ισχύ και θα αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας Σύμβασης. Για το λόγο αυτό παρακαλείσθε να ελέγχετε τους Όρους περιοδικά για τυχόν αλλαγές. Η χρήση της Εφαρμογής συνιστά τη δεσμευτική σας αποδοχή και των τροποποιήσεων αυτών.

Η Εταιρεία Estrella δεν θα φέρει ευθύνη απέναντι σε εσάς ή σε οποιονδήποτε τρίτο κατά την άσκηση αυτών των δικαιωμάτων. Στο μέτρο του δυνατού, η Εταιρεία Estrella και η ίδια η Εφαρμογή Estrella World Street Food App θα σας προειδοποιεί εκ των προτέρων για τυχόν τροποποιήσεις των Όρων της.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για τους σκοπούς της λειτουργίας, εκτέλεσης, υποστήριξης και προώθησης του προγράμματος επιβράβευσης η Εταιρεία Estrella θα τηρεί αρχείο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τηρώντας τη σχετική Πολιτική Απορρήτου και τη νομοθεσία για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (στο εξής «Προσωπικά Δεδομένα»).

Με τους παρόντες όρους ενημερώνεστε ότι η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης απαιτεί τη δημιουργία αρχείου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, το οποίο θα περιλαμβάνει τα προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες που γνωστοποιείτε κατόπιν συναίνεσής σας κατά την εγγραφή σας ή κατά τη διάρκεια συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Με τη συμμετοχή στην εφαρμογή, συναινείτε ρητά και ανεπιφύλακτα στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, που αφορούν στα (υποχρεωτικά και μη) στοιχεία, τα οποία συμπληρώνετε προκειμένου να κάνετε χρήση της Εφαρμογής. Τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα θα αποθηκευθούν και θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας, προκειμένου να καταστεί δυνατή η λειτουργία της εφαρμογής. Η επεξεργασία των δεδομένων θα λαμβάνει χώρα τηρουμένων των εγγυήσεων της νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και ειδικότερα του Νόμου 2472/1997 και το Ν. 3471/2006, όπως αυτοί τροποποιήθηκαν και ισχύουν έως σήμερα.

Η Εταιρεία Estrella λαμβάνει κάθε απαραίτητο μέσο για να διαφυλάξει τα Προσωπικά Δεδομένα όσων συμμετέχουν στο πρόγραμμα και δεν τα μεταβιβάζει με κανένα τρόπο σε οποιοδήποτε τρίτο, εκτός εάν πρόκειται για συνεργαζόμενα πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) με την Εταιρεία Estrella ή και το πρόγραμμα επιβράβευσης, οπότε παρέχεται σε αυτά το δικαίωμα χρήσης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων με σκοπό την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με το πρόγραμμα. Η Εταιρεία Estrella ενδέχεται να κάνει χρήση ορισμένων προσωπικών δεδομένων για την αποστολή ενημερωτικού υλικού αναφορικά με τη λειτουργία του προγράμματος.

Επίσης με τη χρήση της εφαρμογής παρέχετε τη συναίνεσή σας για την καταχώρηση των προσωπικών στοιχείων, φωτογραφιών ή video σε αρχείο, την καταχώρησή σας σε πίνακες κατάταξης κορυφαίων πελατών βάσει των ποσών που δαπανήθηκαν σε αγορές (leaderboards), την συμμετοχή σας σε club μελών, τη δημοσίευση των κινήσεων αυτών στα κοινωνικά δίκτυα, την καταγραφή της δραστηριότητας των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα πιστότητας, αντίστοιχη με τη ροή ενημερώσεων ενός κοινωνικού δικτύου, καθώς και την επεξεργασία τους βάσει του Ν.2471/1997 από την Εταιρεία Estrella ή συνεργαζόμενες εταιρείες αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς υλοποίησης του προγράμματος ή τη διαφημιστική προβολή του προγράμματος με κάθε τρόπο, έντυπο ή και ηλεκτρονικό και για διάστημα 3 ετών από τη δημοσίευσή τους.

Οποτεδήποτε επιθυμείτε, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ν. 2472/1997, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης, μεταβολής/διαγραφής των στοιχείων σας από το αρχείο των ανωτέρω προσωπικών δεδομένων. Ταυτόχρονα με τη διαγραφή σας θα ακυρώνονται οι πόντοι που συγκεντρώθηκαν, σύμφωνα με τα ανωτέρω οριζόμενα για τις προϋποθέσεις εγγραφής σας στο πρόγραμμα.

ΛΥΣΗ

Σε περίπτωση που παραβιάσετε τους όρους της Εφαρμογής, η εταιρία Estrella κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, μπορεί, χωρίς καμία ειδοποίηση προς εσάς:

(i) να καταγγείλει την παρούσα Σύμβαση ή/και να απενεργοποιήσει το Λογαριασμό σας ακυρώνοντας τους πόντους που συγκεντρώθηκαν ή / και

(ii) να παύσει να παρέχει την άδεια χρήσης της Εφαρμογής ή / και

(iii) να αποκλείει την πρόσβαση στην εφαρμογή (ή σε οποιοδήποτε μέρος αυτής).

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Συμφωνείτε ότι η Εφαρμογή η οποία συμπεριλαμβάνει ενδεικτικώς γραφικά, αρχεία ήχου, αρχεία video, συντακτικό περιεχόμενο, κείμενα (scripts) και λογισμικό, περιέχει πληροφορίες και στοιχεία πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύεται μεταξύ άλλων από το εφαρμοστέο δίκαιο Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Συμφωνείτε ότι δεν θα κάνετε χρήση των ως άνω πληροφοριών και του υλικού με οποιονδήποτε τρόπο, με εξαίρεση τη χρήση της Εφαρμογής σύμφωνα με την παρούσα Σύμβαση.

Κανένα τμήμα της Εφαρμογής δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί με οποιοδήποτε τρόπο και με οποιοδήποτε μέσο, παρά μόνον όπως ρητώς προβλέπεται στους παρόντες όρους.

Συμφωνείτε ότι δεν θα τροποποιήσετε, μισθώσετε, εκμισθώσετε, δανείσετε, πωλήσετε, δημοσιοποιήσετε, διανείμετε ή δημιουργήσετε παράγωγα έργα, βασιζόμενοι στην Εφαρμογή, με οποιονδήποτε τρόπο, και δε θα εκμεταλλευτείτε την Εφαρμογή με οποιονδήποτε παράνομο τρόπο.

Η επωνυμία-τίτλος της παρούσας εφαρμογής «Estrella World Street Food App» και άλλα σήματα της Εταιρίας Estrella, τα γραφικά και τα λογότυπα που χρησιμοποιούνται σε σχέση με την Εφαρμογή είναι σήματα/διακριτικά γνωρίσματα στην Ελλάδα ή/και σε άλλες χώρες.

Δεν αποκτάται κάποιο δικαίωμα ή άδεια σε σχέση με οποιοδήποτε από τα παραπάνω σήματα καθώς ούτε δικαίωμα χρήσης των εν λόγω σημάτων. Τα ως άνω σήματα προστατεύονται από το νόμο περί σημάτων.

Όλα τα ως άνω δικαιώματα που περιλαμβάνονται ή υπάρχουν επί της Εφαρμογής (συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά της οργάνωσης του περιεχομένου, δημοσιεύσεων, συνδέσμων σε άλλες διαδικτυακές πηγές και περιγραφών των πηγών αυτών) και το σχετικό λογισμικό ανήκουν στη Estrella, η οποία διατηρεί τα δικαιώματά της κατά το νόμο.

ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Εταιρεία Estrella δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αποτυχία εκπλήρωσης των υποχρεώσεών της, όταν αυτή οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας.

ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΕ, όπως ενσωματώθηκε στην ελληνική έννομη τάξη με την ΚΥΑ 70330/2015 παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης των διαφορών μεταξύ καταναλωτών και προμηθευτών, μέσω της επίσημης πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (ΗΕΔ), η οποία συνδέεται με τους αρμόδιους Φορείς Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ). Ο χρήστης της εφαρμογής –καταναλωτής υποχρεούται να απευθυνθεί αρχικά στην Εταιρεία Estrella για την επίλυσης της τυχόν διαφοράς που ανέκυψε μεταξύ τους, πριν την προσφυγή του στη διαδικασία Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών, κατά τα ανωτέρω. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home.show

Η παρούσα σύμβαση διέπεται από το ελληνικό δίκαιο. Για κάθε διαφορά που ήθελε τυχόν προκύψει μεταξύ των μερών στα πλαίσια εφαρμογής της παρούσας, αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την Εφαρμογή ή τους Όρους αυτής ή στην περίπτωση που έχετε να διατυπώσετε οποιοδήποτε παράπονο για την Εφαρμογή και για τις παρασχεθείσες υπηρεσίες της Εταιρείας Estrella μέσω της Εφαρμογής ή αν επιθυμείτε να διαγραφείτε από την εφαρμογή ή να ασκήσετε το δικαίωμα αντιρρήσεως αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση info@estrella.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Estrella App

Κάνε κλικ εδώ
Website Facebook Instagram