ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Καλώς ήρθατε στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Estrella World Street Food και την αντίστοιχη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και συμβατές συσκευές (στο εξής η «εφαρμογή» και το «πρόγραμμα»).

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει το είδος των πληροφοριών που δύναται να συλλέγει η Εταιρεία Estrella όταν κάνετε χρήση της εφαρμογής και του προγράμματος, καθώς και τους τρόπους χρήσης αυτών, με σκοπό την ενημέρωσή σας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Ειδικότερα εφαρμόζονται οι Νόμοι 2471/1997, 3471/2006, καθώς και οι κανονιστικές Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σε συνδυασμό με την Πολιτική Απορρήτου.

Σκοπός της συλλογής, διαβίβασης και επεξεργασίας των δεδομένων εκ μέρους της Εταιρείας Estrella είναι η παροχή των υπηρεσιών της, η διευκόλυνση της επικοινωνίας με τους χρήστες της εφαρμογής, η βελτίωση των υπηρεσιών, καθώς επίσης στατιστικοί λόγοι.

Λάβετε υπόψη ότι περιγράφονται μόνο οι δικές μας πρακτικές. Η παρούσα Πολιτική δεν αφορά τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων άλλων εταιρειών με τις οποίες ενδέχεται να αλληλεπιδράτε, μέσω ειδικών συνδέσμων links, banners κλπ, όπως ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης και υπηρεσίες τρίτων.

Η Πολιτική Απορρήτου αποτελεί μέρος των Όρων Χρήσης της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένων των διατάξεών τους σχετικά με τους περιορισμούς ευθυνών για τυχόν ζημιές, την επίλυση των διαφορών και την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας.

Καλείστε να διαβάσετε όλους τους σχετικούς όρους για να ενημερωθείτε πλήρως και να βεβαιωθείτε ότι τους κατανοείτε και τους αποδέχεστε ανεπιφύλακτα, πριν χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

Εάν δεν κατανοείτε οποιοδήποτε μέρος της Πολιτικής, έχετε πάντα τη δυνατότητα να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@estrella.gr

Προσωπικά δεδομένα:

Η Εταιρεία Estrella προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της την αιτούμενη σύνδεση στην εφαρμογή και τη χρήση του προγράμματος συλλέγει μόνο τα αναγκαία και απαραίτητα προσωπικά δεδομένα αυτών, κατόπιν εκούσιας και ρητής συναίνεσής τους, η οποία δίνεται μέσω της επιλογής του κατάλληλου εικονιδίου στην οθόνη της συσκευής. Επίσης η συλλογή των προσωπικών δεδομένων γίνεται για το σκοπό της υποστήριξης, προώθησης και βελτίωσης της εφαρμογής.

Ρητά διευκρινίζεται ότι η Εταιρεία Estrella δεν συλλέγει ούτε επεξεργάζεται καμία κατηγορία ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, όπως αυτά ορίζονται στις οικείες διατάξεις του Ν. 2472/1997 (άρθρο 2 στοιχ. β΄).

Έτσι μέσω της εφαρμογής δύναται να συλλέγονται πληροφορίες όπως:

Προσωπικές Πληροφορίες που αποτελούν στοιχεία υποχρεωτικής προσωπικής ταυτοποίησης και Μη Προσωπικές Πληροφορίες που δεν αποτελούν στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης (όπως συγκεντρωτικά και ανωνυμοποιημένα στατιστικά ή ιστορικά δεδομένα). Τα συγκεκριμένα είδη προσωπικών και μη προσωπικών πληροφοριών που συλλέγονται από την Εταιρεία Estrella εξαρτώνται από τον τρόπο αλληλεπίδρασης της με τους χρήστες της εφαρμογής. Έτσι συλλέγονται δεδομένα που προέρχονται εκουσίως από τους ίδιους τους χρήστες για την αιτούμενη χρήση της εφαρμογής και συγκεκριμένων υπηρεσιών της, όπως αγορές και εξαργύρωση κουπονιών, το προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την εκούσια δημιουργία προσωπικού λογαριασμού εντός της εφαρμογής, τα στοιχεία και το υλικό που επιλέγουν οι ίδιοι να δημοσιεύσουν σε αυτά ή παρέχουν την ρητή έγκρισή τους να χρησιμοποιηθούν από τρίτους, καθώς και την αλληλεπίδραση τους μέσω αυτών των λογαριασμών με άλλους χρήστες.

Τα δεδομένα αυτά μπορούν να είναι τα ακόλουθα:

  • Στοιχεία επικοινωνίας. Ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις email, ταχυδρομικές διευθύνσεις, αριθμοί τηλεφώνου και παρόμοια στοιχεία επικοινωνίας, απαραίτητα για την βέλτιστη εξυπηρέτησή των χρηστών της εφαρμογής.
  • Στοιχεία ελέγχου ταυτότητας. Ονόματα χρήστη, κωδικοί πρόσβασης και άλλα στοιχεία αυτού του είδους που διευκολύνουν την πρόσβαση στην εφαρμογή και τη διατήρηση της ασφάλειάς της.
  • Δημογραφικά στοιχεία και προτιμήσεις. Δημογραφικά στοιχεία (όπως ημερομηνία γέννησης, το φύλο, χώρα, προτιμώμενη γλώσσα), καθώς και δεδομένα σχετικά με τα γενικά ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των χρηστών της εφαρμογής (όπως προτιμήσεις σε είδη αγορών, προϊόντων και χόμπι).
  • Στοιχεία χρήσης. Στοιχεία σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται η περιήγηση και αλληλεπίδραση στην εφαρμογή και το λογισμικό που χρησιμοποιείται για το λόγο αυτό, όπως το κινητό τηλέφωνο ή το tablet (διευθύνσεις IP, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευών, δυνατότητες περιήγησης, κατασκευαστής και μοντέλο, γλώσσα και άλλες τοπικές ρυθμίσεις, γεωγραφική τοποθεσία, ανάλυση οθόνης και άλλες παρόμοιες ρυθμίσεις), τη σύνδεση στις υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών σχετικά με το δίκτυο και το λογισμικό που χρησιμοποιείται (τύπος και την έκδοση του προγράμματος περιήγησής, το όνομα και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος, την υπηρεσία παροχής Internet (ISP) και τις ρυθμίσεις των προτιμήσεων).
  • Στοιχεία απόδοσης των υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων που ενδέχεται να ανακύψουν (όπως σφάλματα φόρτωσης και χρόνοι απόκρισης) για λόγους βελτίωσης της ποιότητας αυτών.

Η Εταιρεία Estrella συλλέγει τα προσωπικά δεδομένα κατά τα ανωτέρω τα οποία παρέχονται εκούσια και απευθείας από τους χρήστες (π.χ. κατά τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής), ή κατά τη δημιουργία λογαριασμού για ορισμένες από τις υπηρεσίες που παρέχονται. Με τη συμμετοχή των χρηστών στο πρόγραμμα αφοσίωσης και τις ειδικότερες εφαρμογές και υπηρεσίες που διατίθενται, ενδέχεται να συλλεχθούν πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του προγράμματος αφοσίωσης και τις ανταμοιβές που διεκδικούν οι χρήστες. Όταν χρησιμοποιούνται οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες ή άλλες πλατφόρμες, ενδέχεται να ληφθεί περιεχόμενο το οποίο επιλέγουν οι ίδιοι οι χρήστες των εφαρμογών, όπως κριτικές προϊόντων, σχόλια, φωτογραφίες και αναρτήσεις σε φόρουμ, ή λεπτομέρειες σχετικά με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις που επιλέγουν να κοινοποιήσουν.

Πληροφορίες από δημόσια διαθέσιμες πηγές, όπως εταιρείες κοινωνικών μέσων, προφίλ στο facebook

Εάν χρησιμοποιούνται σελίδες ή τα plug-in κοινωνικών δικτύων ή κάποιο από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της εφαρμογής που επιτρέπουν αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα, ενδέχεται να ληφθούν πληροφορίες αναφορικά με τους λογαριασμούς των χρηστών στα κοινωνικά αυτά δίκτυα, όπως βασικά στοιχεία από το προφίλ στο εν λόγω κοινωνικό δίκτυο, τα οποία ενδέχεται να εξαρτώνται από τις ρυθμίσεις απορρήτου του λογαριασμού στο κοινωνικό δίκτυο, ωστόσο μπορεί να περιλαμβάνουν το αναγνωριστικό στο κοινωνικό δίκτυο, όπως το όνομα, την εικόνα προφίλ, το φύλο και τις τοπικές ρυθμίσεις. Ενδέχεται επίσης να ληφθούν επιπλέον πληροφορίες από το προφίλ, εάν παρέχεται άδεια πρόσβασης σε αυτό.

Απόρρητο παιδιών

Στην Εταιρεία Estrella ΔΕΝ ζητούμε ούτε συλλέγουμε καμία προσωπική πληροφορία από ή σχετικά με παιδιά εν γνώση μας.

Η Εταιρεία Estrella λαμβάνει κάθε αναγκαίο μέτρο για να διασφαλίσει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει και τηρεί σε αρχείο κατά τα ανωτέρω περιγραφόμενα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Για το λόγο αυτό δεν μεταβιβάζονται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους, εκτός εάν παρέχεται ειδική συγκατάθεση του χρήστη ή εάν επιβάλλεται από το Νόμο.

Η Εταιρεία Estrella δύναται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και για λόγους διαφημιστικής προβολής και εμπορικής προώθησης από απόσταση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, καθώς και αυτών των συνδεδεμένων με αυτήν επιχειρήσεων, μέσω της αποστολής ενημερωτικών μηνυμάτων με κάθε τρόπο και μορφή (ιδίως, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γραπτά μηνύματα, ανακοινώσεις και ενημερώσεις μέσω της ιστοσελίδας ή/και της εφαρμογής ), εκτός εάν υπάρχει αντίθετη ρητή δήλωση του χρήστη της εφαρμογής.

Διευκρινίζεται ότι η Εταιρεία Estrella, αποκλειστικά για τους σκοπούς της παροχής των υπηρεσιών της εφαρμογής κατά τα αναφερόμενα στους αναλυτικούς Όρους Χρήσης αυτής, δύναται να κοινοποιεί, ανακοινώνει το user name των χρηστών, τις φωτογραφίες τους, να εμφανίζει αυτά σε πίνακες κατάταξης (leaderboards), να δημοσιεύει στην εφαρμογή τα user names των χρηστών, στο πλαίσιο υλοποίησης προωθητικών και διαφημιστικών ενεργειών, όπως κληρώσεις, διαγωνισμοί όπως περιγράφεται στους Όρους Χρήσης. Ο χρήστης δηλώνει ότι συναινεί ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την αξίωση καταβολής οιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως.

Η Εταιρεία Estrella διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να συμπληρώνει μονομερώς την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Για το λόγο αυτό παρακαλείσθε να ελέγχετε την Πολιτική αυτή περιοδικά για τυχόν αλλαγές. Η χρήση της εφαρμογής συνιστά τη δεσμευτική σας αποδοχή και των τροποποιήσεων αυτών.

Οποτεδήποτε διατηρείτε το δικαίωμα να γνωρίζετε εάν τα προσωπικά σας δεδομένα κατά τα ανωτέρω αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας, σύμφωνα με το άρθρο 12 του Ν. 2472/1997. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα, να προβάλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν, σύμφωνα με το άρθρο 13 Ν. 2472/1997.

Για την ενδεχόμενη άσκηση των δικαιωμάτων αυτών, πρόσβασης, αντίρρησης, συμπεριλαμβανομένης της διόρθωσης και διαγραφής, μπορείτε να απευθύνεστε στην Εταιρεία Estrella, αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@estrella.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Estrella App

Κάνε κλικ εδώ
Website Facebook Instagram